RECENZII

Magdalena Eşanu


Pe linga ambianta placuta, confort si energia pozitiva, rezultatele au fost peste asteptarile mele. D-na Tatiana sunteti BRAVO!!!

Надежда Крецу


Eu așteptăm cu nerăbdare sa vin in țara ca sa trec pe la Tiana să-mi ea durerile?Ea mereu știe să-și facă munca așa cum scrie in carte ❤️Să-ți dea Domnu sănătate ca într-adevăr ai mîinile de aur ❤️???

Maria Garcusa Alexei


Mulțumesc enorm pentru dăruire...Un specialist cum rar întâlnești. Mereu la înălțime, lucrează de nota 10+++, mereu gata să îți răspundă tot ce tine de domeniu. Atmosfera calda, primitoare, mirosul de uleiuri și plante te calmează și te duce in zona meditației...uneori, căci Tatiana e un Super omuleț, și chiar vrei să vorbești pe orice teme. Bravo....

Мила Счастливая


Танюша просто молодец, массаж делает с любовью и по этому эффект просто шикарный, после первого сеанса уже результат, я тебя обожаю  

Iurie Dudnic


Până a face cursul de masaj, era destul un un mic vântișor să-mi treaca pe la spate, că mi se blocau iar nu mai știu a câta oara mușchii de nu mă ridicam din pat două zile. De un an de zile nu mai port brâul de protecție. Mulțumesc, Tatiana! Cu siguranța te recomand la toți și eu am să mai trec pe la tine degrabă.

Svetlana Negru


O recomand pentru ca ia si minele ei fac minuni dupa un masaj superb te simti din nou nascut

Andrei


Femeia are o tehnică minunată. Am coloana praf de la stat în fund pe scaun (discuri apropiate și înclinație interioară a pelvisului), iar când merg la ea la masaj simt că mi-o îndreaptă cumva. În plus, mai e și foarte amabilă. Recomand cu drag.

Dima S.


Am fost de cîteva ori și de fiecare data a fost superb, m-am simțit extraordinar. Merită de venit pentru a ințelege cu adevarat ce inseamna un masaj.

Lilly Virlan


Motivata, rigenerata ed in grande forma, grazie alla mia fedele Tatiana. "Le sue mani" sono la "medicina" efficace per il mio fisico. Grazie Taniuska!

Larisa S


Руки этого человека творят чудеса, пришла без сил,вышла бодренькая.Спасибо Татьяна!

Andrei


Dupa sedinta de masaj intotdeauna ma simt bine dispus si plin de energie, stare care tine mult timp. Profesionalism la cel mai inalt nivel.

Vadim S


Am beneficiat de masaj general si sint foarte multumit, chiar daca unele momente sint putin dureroase in schimb dupa asta am o energie Super Multumesc si voi reveni neaparat

Olesea F.


Bravo.O energie calda,primitoare si cu mîini de aur.

Ariadna B.


Bravo! Servicii de calitate!

Victoria G.


Foarte mulțumită !!! Recomand

Kate


She is very professional, and extremely friendly,  I recommend to all.

Mila


Buna. Multumesc mult pentru sedintele relaxante. O persoana foarte profesionala, atenta la fiecare preferinta a clientului. Recomand.

Dorina St


Buna! Am o admirație deosebita pentru Tatiana... am rămas mulțumita de  nivelul de deservire. O recomand tuturor... Succese.

Lilia L


Buna, Recomand - pret accesibil, personal calificat si atent, amplasarea ideala din toate directiile.

CrisTina Gamart


Va multumesc mult pentru masaj, dupa sedinte ma simt atit de bine si odihnita.Nici zare de dureri in spate.Domnisoara foarte amabila, face masajul la nivel profesionist.

Alex


Salutare! Mie mult mea placut nivelul de deservire! Mam simtit foarte relaxat. mersi mult.

Numele (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj